3. Rebecca A

Rebecca A werd op staande voet ontslagen door Saskia M. Een rechtszaak volgde en er werd geschikt. Nadat Saskia ook vertrok hebben ze elkaar weer “gevonden”. In 2011 al begon er een treitercampagne van ongekende weerga. Valse melding op valse melding.

Van het “mishandelen” van mijn kinderen tot anonieme meldingen dat er opvangkinderen op kantoor zouden slapen. Bedenk het en het werd (al dan niet anoniem) gemeld. Regelmatig (al voor mijn arrestatie) is er aangifte gedaan tegen zowel Rebecca als de anderen maar dat ligt nog steeds onder op de stapel bij het OM denk ik.

Rebecca heeft meegewerkt aan een uitzending van 1-Vandaag vlak voor mijn proces. Daarin verzuimde ze te vertellen dat ze op staande voet ontslagen is en een spreekverbod had. Ook vertelde ze niet dat ze zelf met haar hele gezin is mee geweest naar o.a. Center Parcs en Disney. Zij en haar gezin behoorde tot de gezinnen die geen budget hadden (schuldsanering) maar toch mee konden. Haar zus heeft diverse verklaringen aan mij afgelegd waaronder dat Rebecca bij indiensttreding bij Vrienden van Tom nog maandenlang een uitkering had van het UWV. Pas recent kwam dit naar boven. Voor de zekerheid heb ik het maar gemeld bij het UWV incl. kopie loonstroken en contract. We willen tenslotte geen fraudeurs om ons heen. Krijg je slechte naam van! Ook aan diverse kranten heeft ze onzin verkocht.

Voor de uitzending van 1-Vandaag kijkt u hier: http://www.eenvandaag.nl/binnenland/50281/pgb_fraudezaak_vrienden_van_tom_

Ook tegen Rebecca is vaker dan 1x aangifte gedaan o.a. voor smaad/laster en belediging. Binnenkort kunnen we daar bedreiging aan toevoegen. Rebecca misbruikt de media en dat terwijl ze een verbod heeft te spreken over alles wat met mij te maken heeft. En die is niet voor niets en krijg je niet zomaar.

Laatste aangifte Rebecca 1/2
Laatste aangifte Rebecca 1/2
Laatste aangifte Rebecca 2/2
Laatste aangifte Rebecca 2/2

Nog is het niet genoeg. Ik wordt indirect bedreigd en ook facebookt en twittert Rebecca A er vrolijk op los.

Rebecca' heeft Facebook!
Rebecca heeft Facebook!